Politica de retur

Politica de retur

Clientul poate returna produsul comandat în termen de 14 zile calendaristice fără penalități și fără a invoca vreun motiv. Acesta are obligația să ambaleze corespunzator produsul  (de preferat în ambalajul în care a fost primit). NU se acceptă la retur piese și accesorii care prezinta urme de montaj sau deteriorare, echipamente care au fost purtate, murdărite sau deteriorate. Costul de transport în cazul returnării produselor va fi suportat de catre client. Coletele de retur care vor fi expediate de către dvs. cu PLATA LA DESTINATAR vor fi refuzate. Daca clientul optează pentru returnarea banilor, acesta trebuie să ne pună la dispoziție un cont bancar în care vor fi transferați banii în cel mult 14 zile de la primirea coletului rambursat. În cazul în care clientul dorește un alt produs în schimbul celui returnat, este rugat să ne contacteze la numerele de telefon afișate pe website sau pe adresa de e-mail.

Garanții

Toate produsele comercializate de către SC CRISOBI MTX SRL beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor.Clientul are obligatia să efectueze montajul produselor în ateliere autorizate de catre Registrul Auto Roman ( R.A.R.). În cazul în care un produs se defectează în termen de garanție, acesta nu va putea fi trimis spre analiză sau ulterior înlocuit din lipsa documentelor care atestă montajul în atelier autorizat respectiv nota de constatare defect.

Nu fac obiectul unei garanții produsele care se încadrează în următoarele circumstanțe:

  • uzură naturală;
  • utilizare inadecvată;
  • întreţinere deficitară sau greşită a produsului;
  • utilizare inadecvată sau neconformă;
  • montare greşită, în mod expres în cazul în care piesa comandată este în mod evident nepotrivită;
  • nerespectarea instrucţiunilor de utilizare;
  • utilizare greşită.

Verificarea produsului înainte de montaj

Noi vă atenţionăm asupra faptului că în pofida experienței noastre și a programelor de identificare, în cazuri individuale se poate ajunge la livrări eronate. Dvs. aveţi din acest motiv obligaţia ca înainte de montarea unui produs cumpărat, să verificaţi acesta optic prin comparare cu piesa originală schimbată, urmărind dacă piesa comandată este într-adevăr cea adecvată autovehiculului dvs.. În cazul în care piesa cumpărată diferă în mod vizibil în dimensiuni, formă sau material de piesa originală schimbată, vă rugăm să ne contactaţi imediat spre clarificare, înainte de a efectua montarea , adaptare sau o transformare (vopsire) a piesei cumpărate. Drepturile dvs. de garanţie nu sunt atinse de această reglementare.

Transferul proprietatii asupra produselor

Proprietatea asupra produsului va fi transferată la livrare, dupa semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier și după efectuarea plății integrale din partea clientului. Titlul de proprietate asupra produsului livrat clientului va fi transferat numai după primirea întregii sume datorate, în baza acestor Termeni și Conditii, direct sau prin mandatarii societății SC CRISOBI MTX SRL.

Soluționarea litigiilor

Toate litigiile apărute între SC CRISOBI MTX SRL și clienții care apar în urma comenzile efectuate pe website-ul www.autocrisobi.ro se vor soluționa online.
Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați website-ul oficial al SOL – Soluționarea online a litigiilor – https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO