Despre Noi

ISTORIC FIRMĂ

Suntem o companie infiintata in anul 2011 ,avand ca domeniul de activitate vanzarea de piese si accesorii auto.Primul nostru magazin il deschidem in anul 2011 si castigam din ce in ce mai multa incredere fata de clientii nostri.In anul 2019 incepem sa ne dezvoltam pe segmetul moto si atv iar in anul 2020 infiintam prima noastra pagina de vanzari online unde va punem la dispozitie o gama larga de piese si consumabile auto, piese si accesorii moto si atv , echipamente.

 

PUNEM LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR NOȘTRI

SERVICIUL DE INCARCARE CU FREON A SISTEMULUI DE AER CONDITIONAT

Va punem la dispozitie serviciul de incarcare cu freon a sistemului de aer conditionat al autovehiculului dumneavoastra.Dispunem de aparate de ultima generatie avand posibilitatea de a verifica si incarca atat cu freon de tip R134A cat si freonul de tip R1234YF. Agentul frigorific R1234YF este utilizat in instalatia autovehiculelor care sunt fabricate in principiu dupa anii 2013-2015.

SPALATORIE AUTO SELF SERVICE

Spalatoria noastra self-service este una dintre cele mai consacrate din municipiul Hunedoara.Beneficiati de 2 boxe spatioase si un aspirator cu 4 programe.

PIESE AUTO - MOTO - ATV

Va oferim o gama larga de piese,consumabile si accesorii auto 

Piese de schimb aftermarket respectiv de origine pentru KTM si HUSQVARNA

Piese de origine atv CF MOTO si LINHAI 

IATĂ CÂTEVA STATISTICI

+
CLIENȚI MULUMIȚI
+
ANI DE ACTIVITATE
+
Cups of coffee