Despre Noi

ISTORIC FIRMĂ

Suntem o companie înființată în anul 2011 care are ca domeniul de activitate vânzarea de piese și accesorii auto, primul nostru magazin l-am deschis în anul 2011 în municipiul Hunedoara. Prin seriozitate, profesionalism și respect față de clienți, am început să câștigăm din ce în ce mai multă încredere în fața lor, pe această cale dorim să le mulțumim.

În anul 2019 am decis că este timpul să ne dezvoltăm și pe segmetul MOTO și ATV, din anul 2020 am dezvoltat propria platformă de vânzări online (www.autocrisobi.ro). Platforma este în continuă dezvoltare punând la dispoziție o gamă largă de piese și consumabile auto, piese, accesorii și echipamente MOTO și ATV.

PUNEM LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR NOȘTRI

SERVICIUL DE INCĂRCARE CU FREON A SISTEMULUI DE AER CONDIȚIONAT

Vă punem la dispoziție serviciul de încărcare cu freon a sistemului de aer condiționat al autovehicului dumnevoastră. Dispunem de aparatură de ultimă generație, având posibilitatea de a verifica și încărca atât cu freon de tip R134A cât și freonul de tip R1234YF. Agentul frigorific R1234YF este utilizat în instalație autovehiculelor care sunt fabricate în principiu după anii 2013-2015.

SPALATORIE AUTO SELF SERVICE

Spălătoria noastră self-service este una dintre cele mai consacrate din municipiul Hunedoara. Beneficiați de 2 boxe spațioase și un aspirator cu 4 programe.

PIESE AUTO - MOTO - ATV

Vă oferim o gamă largă de piese,consumabile și accesorii auto.

Piese de schimb aftermarket/originale pentru KTM și HUSQVARNA.

Piese originale ATV CF MOTO și LINHAI .

IATĂ CÂTEVA STATISTICI

+
CLIENȚI MULUMIȚI
+
ANI DE ACTIVITATE
+
Cups of coffee